Welkom bij Nike Schoenen Online Winkel Nederland
0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Over Ons

    Waarom voor ons kiezen?

        Als een betrouwbare website, wij zijn een business-to-klant (B2C) online fabriek, die is de wereldwijde leverancier van zakelijke oplossingen en biedt one-stop-handel diensten aan internationale kopers en groothandelaren. Wij proberen altijd ons best om de beste en modieuze nike schoenen voor klanten met een betaalbare prijs. Een tevreden klant is onze grootste zorg en we zullen ons best doen om uw verwachtingen te overtreffen door het voortdurend introduceren van een uitzonderlijke kwaliteit producten, prijzen en klantenservice is van wereldklasse. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt en geleverd wereldwijd snel en veiligheid.

    Wij Verkoop Beste Nike Air Max

        In 1987 introduceerde de Nike Air Max, een loopschoen met een unieke lucht demping eenheid. De lucht unit was oorspronkelijk alleen toegankelijk vanaf de kant van de tussenzool, maar latere modellen (vanaf 1993) hadden de lucht zichtbaar op de achterkant en zijkanten en in 1995 zichtbaar op de voorvoet. Sinds de introductie, heeft Nike regelmatig geïntroduceerd nieuwe en bijgewerkte modellen in dezelfde productlijn vooral gewilde modellen zoals de Nike Air Max 1, Air Max 90, Air Max 2016, Air Max Tavas, Air Max Zero.

        Ook in 1987, Nike debuteerde een schoen die voor altijd zou veranderen schoeisel. Ontworpen voor hardlopers die behoefte hebben aan een maximale demping en stabiliteit, de Nike Air Max 1 kenmerkte de grootste lucht zool-to-date.

        "Het oorspronkelijke doel was om een schoen uit dat er meer demping dan iets anders eerder gemaakt heeft gezet. De uitdaging werd: hoe kunnen we laten lopers en het publiek zien de Air Sole op het werk." - Tinker Hatfield, VP van Creative Design.

    Wij hebben voordelen

        1. Wij hebben een uitstekende klantenservice om u te helpen het grootste deel van de problemen op te lossen.

        2. Wij hebben een perfecte logistiek systeem, dat garandeert alle bestellingen worden geleverd aan u in goede vorm zo snel mogelijk.

        3. Wij hebben een sterke productie plant, die in staat zijn om verschillende modellen, kleuren en maten sneakers volgens u een verzoek te voorzien zijn.

        4. Wij hebben de eerste klas after-sales service, in het geval dat onze winkel producten die u ontvangt tegenkomen kwaliteit problemen, dan kunt u geen zorgen, we zijn in overvloed voor alle betaling terug te betalen in een week.

    Wij beloven

        Wij garanderen dat alle sneakers verkochten we zijn 100% authentiek of uw geld terug. En we beloven zullen we de goederen verzenden op tijd en beantwoorden uw vragen zo snel als we kunnen.